Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Ravintolamaailma - Meillä mennään eikä meinata!

Ravintolamaailma - Hotel Seurahuone, Kokkola
REINO on veikeä baari Kokkolan keskustan sykkeessä missä meno- ja sen vesi ei taatusti lopu ! Karaoke raikaa joka perjantai ja lauantai.

Maukkaita drinksuja tehtailee ammattitaidolla jo varmasti kaikille paikanpäälle osuneille tutut REINON baaripirkot ja mikot !

Karaoke aukeaa perjantaina ja launataina kello 23 ja meno on hurjaa aina klo 03.30 saakka.

Vinkki parhaiden bileiden saavuttamiseen:
Kannattaa pistää hilpasten paikalle jo hyvissä ajoin, ettei jää mitään näkemättä tai ennen kaikkea kokematta !

Kaikki tämä ilman sisäänpääsymaksua !


CORNER'S PUB on hotellin Rantakadun puolella sijaitseva ravintola, joka on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 20 - 03.

Corner´s tunnetaan Kokkolassa ja jopa ympäri Suomea livemusiikin kehtona. Pitkin viikkoa järjestettävät livemusiikki-illat ovat jo käsite. Esiintyjäkatras kattaa suuren joukon paikallisista bändeistä aina maamme huippuartisteihin.

Truba ry järjestää melkein jokainen keskiviikko koululukuvuoden aikana erilaisten taidemuotojen KULMALLA-iltoja Corner's Pubissa. Ikäraja K-18. Iltoihin on ilmainen sisäänpääsy. Keskiviikon KULMALLA-klubi on jo ansainnut suorastaan kulttimaineen Kokkolassa.
Näiden klubi-iltojen lisäksi Truba järjestää lähes jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina Rautawaara-klubin Corner's Pubissa. Ikäraja K-18 ja liput 5 eur.

Meiltä löydät kotimaiset ja ulkolaiset oluet ja halutessasi voit nauttia myös kansainvälisiä juomasekoituksia ammattitaidolla valmistettuina. Pubissa on A-oikeudet ja valikoimamme on myös ehkäpä Kokkolan laajin.

Tästä pääset Corner's Pubin omille nettisivuille http://corners.fi
Corner's Pubin pikkusuolaisia
Corner's Pubin pikkusuolaisia

Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos