Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, kevät 2017

Teatteripaketit, kevät 2017
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/


Roope Lipasti – Juha Vuorinen:
LINNAN JUHLAT


La 23.9. 18:00 LINNAN JUHLAT - Ensi-ilta

Tarkkanäköinen tragikomedia suomalaisen unelman tavoittelusta

Hannu haluaa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. On aina halunnut. Joka vuosi hän katsoo televisiosta kättelyseremoniaa, kunnes viimein alkaa tapahtua.

Asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin itse haluaa. Vuoteen 2017 kasautuu epäonnea: Maria jättää Hannun, koti menee, työt loppuvat, teini-ikäinen tytär karttelee… Kun Hannu horjuu katonreunalla, kuvioihin astuu Mikko, persoonallinen personal trainer. Mikon tiedustellessa Hannun suurinta haavetta vastaus on jo huulilla.

Kun satavuotiaan Suomen synttärit lähenevät, Mikon kierrokset kiihtyvät. Maria ihmettelee muuttunutta Hannua, tämä entistä vaimoaan. Kuka pääsee juhliin, mitä haaveet maksavat, kuka heiluttaa ketä?

Linnan juhlat on tragikomedia keski-ikäisestä ja -luokkaisesta Hannusta, joka pohtii elämän monimutkaisuutta. Jos elämän peruspilarit horjahtavat kumoon yksi kerrallaan, ei ole aivan sama, ken vierelläsi käy.

Suomalaiset ovat hyvin paradoksaalista kansaa: ihmiset keskittyvät nykyään itseensä ja palkkaavat personal trainereita enemmän kuin koskaan, ja silti elämänhallinta karkaa käsistä.

”Ihmisten auttaminen olisi helpompaa, jos ihmisiä ei olisi.”

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 119€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.Mauri Kunnas – Johanna Sorjonen:
KOIRIEN KALEVALAMauri Kunnaksen Koirien Kalevala herää nyt uuteen eloon Kokkolan Kaupunginteatterin koko perheen valloittavassa musiikkiseikkailussa.

Tanssin ja laulun vauhdittama tarina vie meidät muinaiseen aikaa, jolloin taiat ja loitsut hallitsivat maailmaa ja jokaisella heimolla oli omat suuret velhonsa ja tietäjänsä.

Kalevalan villi koirien heimo ja Pohjolan hurja susien kansa taistelevat kiihkeästi metsien herruudesta. Mukaan kahakointiin lähtee myös ärhäkkä kissojen suku. Kenelle kuuluu mystinen Sampo, tuo kaiken hyvän tuoja? Entä kuka valloittaa Pohjan Tytin sydämen? Kilpakosintaan toisensa haastavat koiraheimon suurin tietäjä, loitsujenlaulaja, Väinämöinen ja taivaantakoja Ilmarinen sekä kissojen suvun omapäinen soturi, Lemminkäinen. Mutta Tyttiä ei helpolla viedä, sillä mahtava pohjoisen noita, Louhi, ei aio luovuttaa ainoaa tytärtään ilman ehtoja.
Ohjaaja Johanna Sorjosen uusi dramatisointi höystää Kunnaksen koiramaista tarinaa alkuperäisen kansalliseepoksen loitsuvoimalla. Niina Hannulan säveltämä musiikki ja Hanna Korhosen koreografia ammentavat sykkeensä kansanmusiikin poljennosta sekä maailmanmusiikin magiasta.

Ennakkoesitys pe 21.4.2017
Ensi-ilta 22.4.2017

Teatteripaketti:
1hh 93€
2hh 109€
+ 1x lapsi +22€
+ 2x lapsi +44€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Tuomo Kemppainen:
LAITURI


Lämmin tragikomedia perheestä, selviytymisestä ja toivosta.

Hullu-Jussi, omien sanojensa mukaan Pohjois-Euroopan kovin merimies, palaa elävien keskelle kertomaan rikkinäisen perheensä selviytymistarinan 80-luvulta tähän päivään.

Tarina alkaa Paltamosta, pieneltä paikkakunnalta Kainuusta, jonne disco tekee tuloaan, Levikset on kova juttu ja jossa lähes tarunhohtoinen Napakymppimies Kari Salmelainen on kaikkien rakastama tv-tähti. Nykyhetkessä Hullu-Jussin poika, nelikymppinen Mikko päättää toteuttaa isänsä viimeisen toiveen: entinen merimies on halunnut tulla haudatuksi mereen kuin kunnon merimies. Niinpä perhe ahdetaan vanhaan Toyotaan isän tuhkauurnan kanssa ja alkaa pitkän päivän matka halki Suomen, kohti merta ja Utön kivikkoista rantalaituria. Matkan aikana menneisyyden haaveet ja haavat nousevat esiin matkaajien etsiessä paikkaansa elämässä ja ennen kaikkea sitä mitä he merkitsevät toisilleen.

Tuomo Kemppaisen uutuusnäytelmän kantaesitys Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämöllä 11.2.2017.

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 119€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.
Laituri
Laituri

Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos