Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, kevät 2017

Teatteripaketit, kevät 2017
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/

KEUHKOT - Vierailuesitys

Kokkolan kaupunginteatteri, Kokkola
to, 27.04.2017 19:00

Ria Kataja ja Mikko Nousiainen ovat elämänvalintojaan pohtiva pariskunta Duncan Macmillanin menestysnäytelmässä KEUHKOT, jossa maapallonkokoiset ongelmat ottavat mittaa tavallisen ihmisen elämästä.

Taiturimaisesta dialogistaan tunnettu näytelmäkirjailija-ohjaaja Juha Jokela on suomentanut intiimin, mutta monikerroksisen näytelmän ja vastaa sen ohjauksesta.

Draama valinnoista, seurauksista ja elämän ennustamattomuudesta on viimeiseen hengenvetoon asti yllättävä, älykäs, hauska ja koskettava. Sen keskiössä on näyttelijätyö paljaimmillaan ja parhaimmillaan.

Kumpi tuhoutuu ensin, planeetta vai parisuhde? Onko oikein hankkia lapsi tällaiseen maailmaan? Näytelmä on pieni, mutta sen kysymykset isoja.
”Mä voisin lentää New Yorkiin ja takasin joka päivä seittemän vuoden ajan enkä silti sais aikaseks yhtä isoo hiilijalanjälkee kun tekemällä lapsen. Kymmenen tuhatta tonnia hiilidioksidia. Painaa saman verran kun Eiffel-torni. Mä synnyttäisin Eiffel-tornin.”

Kumpi tuhoutuu ensin, planeetta vai parisuhde?

Duncan Macmillanin KEUHKOT (Lunngs) on ilmestynyt vuonna 2011. Suomen kantaesitys oli Kansallisteatterin Omapohjassa 18.9.2015.

Ohjaus ja suomennos JUHA JOKELA.
Näyttämöllä RIA KATAJA ja MIKKO NOUSIAINEN.

Kesto 1 t 40 min (ei väliaikaa)

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 119€
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.
Hella Wuolijoki:
NISKAVUOREN HETA


Suuri suomalainen tarina. Klassikko, joka on tänäänkin ajankohtainen.

Kun Niskavuoren tyttären sydän särkyy, sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät koko pitäjässä. Eniten sen saavat tuntea tietysti läheisimmät ihmiset. Luonne on kohtalo. Ja Hetan luonteella mennään läpi harmaitten kivien, routaisen maan ja ankarien, uuvuttavien vuosien. Taivas on liian matala katto Hetalle. Hammasta purren, itseään ja muita säästämättä, tämä loukattu nainen kulkee kohti unelmaansa – Niskavuortakin suurempaa ja komeampaa taloa. Mutta jäikö tuon kiihkeän matkan varrella jotain tärkeää huomaamatta? Iskikö vauhtisokeus? Tuli mainetta ja menestystä ja mammonaa, mutta tuliko onni ja ilo niiden mukana? Entä ne sydämen katkerat sirpaleet? Voiko niiden takaa enää nähdä todellista rakkautta?

Niskavuoren Heta on suuri suomalainen tarina. Klassikko, joka on tänäänkin ajankohtainen. Se on syvä , kipeä, koskettava ja samalla kertaa vapauttava, lämmintä huumoriakin sisältävä sukellus ihmismieleen. Heta jyrää!

Ensi-ilta kokkolan Kaupunginteatterin päänäyttämöllä 17.9.2016.

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 119€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Mauri Kunnas – Johanna Sorjonen:
KOIRIEN KALEVALAMauri Kunnaksen Koirien Kalevala herää nyt uuteen eloon Kokkolan Kaupunginteatterin koko perheen valloittavassa musiikkiseikkailussa.

Tanssin ja laulun vauhdittama tarina vie meidät muinaiseen aikaa, jolloin taiat ja loitsut hallitsivat maailmaa ja jokaisella heimolla oli omat suuret velhonsa ja tietäjänsä.

Kalevalan villi koirien heimo ja Pohjolan hurja susien kansa taistelevat kiihkeästi metsien herruudesta. Mukaan kahakointiin lähtee myös ärhäkkä kissojen suku. Kenelle kuuluu mystinen Sampo, tuo kaiken hyvän tuoja? Entä kuka valloittaa Pohjan Tytin sydämen? Kilpakosintaan toisensa haastavat koiraheimon suurin tietäjä, loitsujenlaulaja, Väinämöinen ja taivaantakoja Ilmarinen sekä kissojen suvun omapäinen soturi, Lemminkäinen. Mutta Tyttiä ei helpolla viedä, sillä mahtava pohjoisen noita, Louhi, ei aio luovuttaa ainoaa tytärtään ilman ehtoja.
Ohjaaja Johanna Sorjosen uusi dramatisointi höystää Kunnaksen koiramaista tarinaa alkuperäisen kansalliseepoksen loitsuvoimalla. Niina Hannulan säveltämä musiikki ja Hanna Korhosen koreografia ammentavat sykkeensä kansanmusiikin poljennosta sekä maailmanmusiikin magiasta.

Ennakkoesitys pe 21.4.2017
Ensi-ilta 22.4.2017

Teatteripaketti:
1hh 93€
2hh 109€
+ 1x lapsi +22€
+ 2x lapsi +44€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Tuomo Kemppainen:
LAITURI


Lämmin tragikomedia perheestä, selviytymisestä ja toivosta.

Hullu-Jussi, omien sanojensa mukaan Pohjois-Euroopan kovin merimies, palaa elävien keskelle kertomaan rikkinäisen perheensä selviytymistarinan 80-luvulta tähän päivään.

Tarina alkaa Paltamosta, pieneltä paikkakunnalta Kainuusta, jonne disco tekee tuloaan, Levikset on kova juttu ja jossa lähes tarunhohtoinen Napakymppimies Kari Salmelainen on kaikkien rakastama tv-tähti. Nykyhetkessä Hullu-Jussin poika, nelikymppinen Mikko päättää toteuttaa isänsä viimeisen toiveen: entinen merimies on halunnut tulla haudatuksi mereen kuin kunnon merimies. Niinpä perhe ahdetaan vanhaan Toyotaan isän tuhkauurnan kanssa ja alkaa pitkän päivän matka halki Suomen, kohti merta ja Utön kivikkoista rantalaituria. Matkan aikana menneisyyden haaveet ja haavat nousevat esiin matkaajien etsiessä paikkaansa elämässä ja ennen kaikkea sitä mitä he merkitsevät toisilleen.

Tuomo Kemppaisen uutuusnäytelmän kantaesitys Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämöllä 11.2.2017.

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 119€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.
Niskavuoren Heta
Niskavuoren Heta
Laituri
Laituri

Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos