Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, kevät 2018

Teatteripaketit, kevät 2018
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/
Pikavoitto - Marie Jones


Kun helppo raha houkuttaa...

Kodinhoitajat Loretta ja Francis hoitavat vanhempaa miestä, Davy Mageeta tämän kotona. Naiset ovat matalapalkkaisia ja haaveilevat reissusta Barcelonaan sekä helpommasta arjesta, ainakin lapsilleen. Kun Davy ei vastaa kylpyhuoneesta, Loretta ja Francis huomaavat mahdollisuuden järjestellä itselleen lisätienestiä ja toteuttaa haaveitaan. Lopulta kuitenkin omatunto soimaa ja vaarassa ovat maine sekä työpaikka. Komediaa syntyy päähenkilöiden keksiessä peitetarinoita, jotka kertyvät yhä monimutkaisemmaksi vyyhdiksi.

Pikavoitto (Fly Me to the Moon) on irlantilaisen Marie Jonesin tuorein käsikirjoitus. Marie Jones on tunnettu Kiviä taskussa -näytelmästään, joka on saavuttanut Suomessa suuren menestyksen ja ollut ohjelmistossa lukuisissa teattereissa, myös Kokkolan Kaupunginteatterissa. Uusimman näytelmänsä, Pikavoiton Jones on kirjoittanut nykyhetken Irlantiin ja saanut siihen idean äitinsä hoitokodista Belfastista. Komedia on aiheeltaan ajankohtainen myös tämän päivän Suomessa, jossa on käynnissä keskustelu vanhustenhoidosta ja julkisen talouden menokurista. Se tarkastelee aihepiiriään lämmöllä huumorin kautta.

Ohjaus: Juha Vuorinen
Ensi-ilta 18.1.2018 (Katariinan kamari)

Teatteripaketti:
1hh 99‚ā¨
2hh 129‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Vertigo
Boileau - Narcejac - Kainulainen


Ensi-ilta 3.2.2018 (päänäyttämö)

Vertigo (D'entre les Morts)

Entinen etsivä Flavières palkataan sirpaleisen uransa päätyttyä varjostamaan vanhan tuttavansa oudosti käyttäytyvää vaimoa.

Kun varjostaja ennen pitkää huomaakin rakastuneensa varjostettavaan, muuttuu velvollisuudesta vastaanotettu tehtävä miestä piinaavaksi arvoitukseksi.

Mikä on totta, mikä silkkaa savuverhoa? Kuka on vain puoliksi tässä maailmassa elävä, kaunis Madeleine? Ja voivatko menneisyyden haamut palata vainoamaan, jopa rakastamaan eläviä?

Vertigo tunnetaan parhaiten Alfred Hitchcockin ohjaamana, San Franciscoon sijoittuvana elokuvana. Tommi Kainulaisen uuden dramatisoinnin tapahtumat sijoittuvat kuitenkin, Boileaun ja Narcejacin alkuperäisromaanin mukaisesti, toisen maailmansodan aikaiseen Ranskaan.

Vertigo on tarkka ja tyylikäs psykologinen trilleri ihmismielen syövereistä. Näytelmä sukeltaa film noir -hengessä syvyyssuuntaan ja tutkii rakkauden ikuista mysteeriä myös kevyen huumorin kautta.

‚ÄĚUskotteko, ett√§ on mahdollista el√§√§ useammin kuin kerran‚Ķ Tarkoitan‚Ķ ett√§ onko mahdollista kuolla ja sitten‚Ķ el√§√§ j√§lleen jonain toisena?‚ÄĚ

Teatteripaketti:
1hh 99‚ā¨
2hh 129‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Pala palalta pois
Anneli Kanto - Heini Tola


√Ąiti, tyt√§r ja Alzheimer

Näytelmä kertoo muistisairaudesta, siihen sairastuneista, heidän omaisistaan ja hoitajistaan. Muistisairauksia potee Suomessa parisataatuhatta ihmistä. Läheiset mukaan laskettuna sairaus koskettaa ainakin miljoonaa suomalaista.

Kolmeen osaan jakautuvan n√§ytelm√§n ensimm√§isess√§ osassa tapahtumat n√§hd√§√§n √Ąidin kautta. Keskimm√§isess√§ omaisten kohtalot saavat √§√§nen ja kolmannessa tarina kertojana on Tyt√§r. Esitys ei kaunistele ja n√§ytt√§√§ my√∂s matkan varrella nousevat tunteet, mm. surun, v√§symyksen, pelon. Heini Tolan dramatisoima n√§ytelm√§ perustuu Anneli Kannon teokseen ‚ÄôPala palalta pois -kertomuksia Alzheimerin taudista‚Äô.

Ensimmäiseksi menevät huumorintaju, rakkaus, huolenpito, myötätunto. Viimeksi jäävät viha, katkeruus, tyytymättömyys.
Näytelmän ensi-ilta oli Kokkolan kaupunginteatterissa 27.4.2017. Hyvän vastaanoton saanut näytelmä nousee nyt uudelleen ohjelmistoon!

Teatteripaketti:
1hh 99‚ā¨
2hh 129‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Aladdin ja ihmeellinen lamppu
Christian Lindroos


Satu rohkeudesta, mahdottoman toteutumisesta ja ystävyydestä.

Aladdin on vallaton poika, joka tuottaa tempuillaan huolta vanhemmilleen. Er√§√§n√§ p√§iv√§n√§ poika tapaa set√§ns√§, jonka olemassaolosta h√§n ei ollut koskaan kuullutkaan. Sed√§n kanssa Aladdin l√∂yt√§√§ luolasta vanhan √∂ljylampun ‚Äď ja t√§st√§ alkaa unohtumaton seikkailu. Kuka set√§ todellisuudessa on, mit√§ Suurvisiiri kuiskaa Sulttaanin korvaan, mihin kaikkeen lampun voimat riitt√§v√§t ja saavatko Aladdin ja prinsessa Bedrulbudur toisensa?

Aladdin ja ihmeellinen lamppu on hulvaton veijaritarina. Tuhannen ja yhden yön satukokoelmasta tuttu kertomus on fetsiä vapisuttava jännitysnäytelmä, huntua hivelevä rakkaustarina ja turbaania tutisuttava komedia. Rohkea Aladdin ja hersyvä Lampun Henki tempaavat sinut matkaansa ja pian olet seikkailujen, satujen ja ihmeiden ajassa. Jabadabaduu, tästä tulee hullun hauskaa!

Näytelmän ohjaa Seppo Välinen (vier.)

Ensi-ilta la 21.4.2018 klo 13.

Teatteripaketti:
1hh 94‚ā¨
2hh 119‚ā¨
Perhepaketti 2 aikuista + 2 lasta 160‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


LymyilevÔŅĹ Kokkola
LymyilevÔŅĹ Kokkola

Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos