Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, syksy 2019

Teatteripaketit, kevät 2019
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://kokkolanteatteri.fi/
Nunnia ja konnia-musikaali
Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner

Ensi-ilta 30.8.2019. Liput tulevat myyntiin 5.3.2019. Esityksiä 22.2.2020 saakka.

Hauska ja vauhdikas musikaali NUNNIA JA KONNIA kertoo Deloris Van Cartier -nimisestä kapakkalaulajattaresta, joka joutuu todistamaan murhaa ja todistajansuojeluohjelman ajaksi poliisi piilottaa hänet nunnaluostariin. Luostarin perinteet ja räiskyvän Deloriksen ajatukset joutuvat törmäyskurssille.

Musikaali pohjautuu Whoopi Goldbergin tähdittämään suosittuun Sister Act -elokuvaan (1992), jonka pohjalta tehtyä näyttämöversiota on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa vuodesta 2006 lähtien.

Ohjaaja Kimmo Virtanen ja lavastaja Alisha Davidow ovat toisilleen tuttu työpari ja työskennelleet yhdessä aiemmin mm. Helsingin ja Turun kaupunginteattereissa.

Kapellimestari Mikko Pellisen luotsaaman 14 hengen orkesterin säestyksellä kuullaan sekä menevää discoa että sielukasta soulia. Orkesterin lisäksi esiintyjiä on lavalla 15, pukuja kymmenittäin.

Koreografi Jari Saarelainen on tullut tunnetuksi mm. MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelman koreografioista, samoin Tampereen Työväen Teatterin Billy Elliot musikaalin tanssit ovat hänen käsialaansa.

Ja mukana tietysti teatterimme oma taiteellinen tekijäporukkamme: pukusuunnittelija Tua Hautamäki, valosuunnittelija Veli-Matti Ersta ja äänisuunnittelija Marko Ahokangas.
Näin isoa spektaakkelia ei ole Kokkolan kaupunginteatterissa nähty vuosikausiin!

Rooleissa:

Teatterin koko näyttelijäkunta täydennettynä vierailijoilla.

Deloris:

Isa Lindgren-Backman (vier.).

Sävellys: Alan Menken .Sanoitus: Glenn Slater. Käsikirjoitus: Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner. Suomennos: Heikki Sankari, Kristiina Vahvaselkä ja Jussi VahvaselkäTeatteripaketti:
1hh 117‚ā¨
2hh 165‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.
Loviisa- Niskavuoren nuori emäntä
Hella Wuolijoki

Ensi-ilta 8.11.2019. Esityksiä 18.1.2020 saakka.


Hehkuva tarina vallasta ja rakkaudesta.

Loviisan tarina on suuri suomalainen klassikko. Se kertoo ikuisista, ajattomista tunteista ihmissuhteissa: rakkaudesta, ilosta, intohimosta, pettymyksestä, surusta, vihasta. Se kertoo vallasta.

Niskavuori - komea talo, ylpeä suku, viljavat vainiot. Korskea kuori, jonka ylläpitoon on aina tarvittu taloon naitujen naisten rahat. Rikas on nuori Loviisakin. Viaton, lempeäluonteinen ja syvästi rakastunut taloon tullessaan. Kokemukset Niskavuoren emäntänä muuttavat paljon.

Peiliin ei enää olekaan helppo katsoa.

Mukana näytelmässä on koko Niskavuoren värikäs sisarusparvi: raju ja sharmantti Juhani, häijy Heta, villi Kustaava, herkkä Antti. Kuumia tunteita herättävä meijerska Malviina ja monet muut merkittävät henkilöt tuovat tarinaan lisää särmää ja säihkettä.

Tunteet ovat nyt pinnassa! Loviisan hurja matka matriarkaksi ei varmasti jätä kylmäksi!

Sovitus ja ohjaus:

Miisa Lindén (vier.)

Rooleissa: Hanna Vähäniemi, Niko Karjalainen, Liisu Aurasmaa, Irina Parviainen, Outi Kärpänen, Tommi Kekarainen, Tuomo Kemppainen

Teatteripaketti:
1hh 105‚ā¨
2hh 140‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.Hämähäkkinaisen suudelma
Manuel Puig


Ensi-ilta 23.10.2019. Esityksiä 18.1.2020 saakka.

Vangitseva draama ymmärryksestä, kunnioituksesta ja ystävyydestä.

Molina ja Valentin ovat kaksi hyvin erilaista miestä, jotka kohtalo on heittänyt samaan eteläamerikkalaiseen vankiselliin. Sopimattomasta käytöksestä tuomittu Molina on kurjaa tilannetta mielikuvitukseensa pakeneva homoseksuaali, jota poliittisten mielipiteidensä vuoksi vangittu machomies Valentin oppii vähitellen ymmärtämään ja kunnioittamaan.

Vaikka toisilleen tuntemattomia miehiä ei yhdistä mikään, Molina yrittää parhaansa mukaan luoda kontaktia Valentiniin kertomalla tälle suosikkielokuvansa, saksalaisen natsipropagandan, tarinaa.

Hämähäkkinaisen suudelma on kuin hämähäkinseitti: ohut mutta monimutkainen kudelma reaaliaikaisia tapahtumia sekoitettuina fantasioihin. Samalla se on tutkielma todellisuuspaosta, jonka myötä on mahdollisuus kestää vaikeuksia.

Näytelmä on vangitseva draama ymmärryksestä, kunnioituksesta, ystävyydestä ja vapauden kaipuusta.

Ohjaus: Juha Vuorinen

Rooleissa: Jani Honkaselkä ja Tomi Turunen


Teatteripaketti:
1hh 103‚ā¨
2hh 137‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos