Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, kevät 2019

Teatteripaketit, kevät 2019
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/
CAROLA - Sydämeen jäi soimaan


Näytelmän kantaesitys Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämöllä 2.11.2018. Esityksiä 30.03.2019 saakka.


Carola oli suomalaisen populaarimusiikin kansainvälisimpiä artisteja. Hän esiintyi monella kielellä ja monessa maassa. Carolan äänenväri oli persoonallinen, se oli yhdistelmä herkkyyttä ja intensiivisyyttä.

Carola oli monella tapaa ristiriitainen persoona. Hän oli toisaalta ujo, mutta toisaalta taas hyvin räväkkä. Hän rakasti ja tarvitsi yleisöään ja samalla pelkäsi sitä. Laulajana Carola oli sekä luonnonlahjakkuus että luonnonlapsi.

CAROLA - SYD√ĄMEEN J√ĄI SOIMAAN on l√§mminhenkinen musiikkin√§ytelm√§. Se on matka Carolan arvoitukselliseen maailmaan. Mist√§ syntyi ainutlaatuinen ja unohtumaton tapa ja kyky laulaa ja tulkita? Siihen vastauksen antaa vain Carolan tulkitsema musiikki.

Näytelmän aikana saamme livemusiikin saattelemana kuulla mm. seuraavat, unohtumattomat kappaleet: Rakkauden jälkeen, Kielletyt leikit, Ei aina käy kuin haaveillaan ja Sydämeen jäi soimaan blues.

Ohjaus: Juha Vuorinen

Rooleissa: Hanna Vähäniemi (Carola), Outi Kärpänen, Tomi Turunen, Pekka Johansson, Tuomo kemppainen, Jani Honkaselkä.

Bändi: Mikko Pellinen (kapellimestari, piano), Matti Oja (kitarat), Olli Sippola (viulu), Sampsa Kujala (basso), Oskari Paakki (rummut).


Teatteripaketti:
1hh 105‚ā¨
2hh 155‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.Neljäntien risteys
Tommi Kinnunen - Paula Salminen

Ensi-ilta 2.2.2019. Esityksiä 11.5.2019 saakka.


Neljäntienristeys on kolmen sukupolven mittainen tarina erään kuusamolaisen suvun jäsenistä, joista jokainen kurottaa kohti omia unelmiaan. Saavutaan jälleenrakennusvuosista 1990-luvulle, mutta perheen sisäiset, käsittelemättömät salaisuudet rampauttavat yhä arkipäivän elämää. Jäljet johtavat suomalaisen yhteiskunnan ahtaaseen arvomaailmaan sekä erityisesti jäykkiin käsityksiin niin miesten kuin naisten sukupuolirooleista.

Löytyykö sovinto sukupolvien välillä, vai painuvatko puhumattomuuden alle kätketyt salaisuudet lopulliseen hautaan vanhemman sukupolven mukana?

Tommi Kinnusen samannimiseen romaanin perustuva Paula Salmisen dramatisoima teatteriversio esitettiin ensimmäisen kerran Turun kaupunginteatterissa vuonna 2016. Sitä kiiteltiin useista vahvoista naisroolitulkinnoista sekä samasta yhteiskunnallisesta terävänäköisyydestä, mistä Kinnusen Finlandia-ehdokkaaksi yltänyt romaani tuli tunnetuksi.

"Tommi Kinnusen veroisia esikoisteoksia ilmestyy vain pari vuosikymmenessä." Antti Majander / Helsingin Sanomat

Ohjaus: Ari-Pekka Lahti (vier.)

Näytelmässä on mukana Antti Paalanen, mies ja hanuri.

Teatteripaketti:
1hh 99‚ā¨
2hh 136‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Koukussa
Ray Cooney

Esityksiä 26.1.2019 saakka.

Jussi Virtanen on ihan tavallinen kokkolalainen mies. Hänellä on hyvä työ, oma auto, tytär ja poika, kaksi kotia… Siihen kait se tavallisuus sitten loppuikin. Hänellä kun on myös kaksi upeaa vaimoa. No huh, huh, mikä kuvio!

Kaikki on kyllä sujunut mallikkaasti 15 vuotta, mutta nyt ovat hänen eri perheissä asuvat teini-ikäiset lapsensa tutustuneet internetin chattipalstalla ja päättäneet tavata. Treffien myötä koko Jussin taidolla varjeltu perhekuvio uhkaa romuttua. Hän tekeekin kaikkensa, etteivät lapset ja vaimot tapaisi toisiaan. Apuun hän kutsuu alivuokralaisensa Anteron, jolla tosin on sangen puutteelliset taidot tällaisissa petkutus- ja valehtelujutuissa. Ja kun paikalle saapuu vielä Anteron dementikkoisä, on soppa valmis. Siinä sitä supliikkia tarvitaan, kun kaverukset koittavat kääntää asiat takaisin tolalleen. Mutta kun on rajattomasti rakkautta ja riittävän terävät veitset, niin kyllä se kiitoskin lopussa seisoo. Vai seisooko?

Ray Cooneyn KOUKUSSA-farssi on todellinen komediahelmi, jonka parissa viihtyvät niin nuoret kuin vanhat, niin eronneet kuin karanneet, niin sinkut kuin suhteellisetkin.

Ohjaus: Mika Nuojua (vier.)


Teatteripaketti:
1hh 90‚ā¨
2hh 136‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Supermarsu
Paula Noronen - Antti Mikkola


Ensi-ilta 12.4.2019. Esityksiä 25.5.2019 saakka.

Emilia on 11-vuotias koululainen, jolla on pitkäaikainen haave. Tiistaina 3. Lokakuuta tämä haave toteutuu ja Emilia saa ikioman marsun.

Marsun pienen pieni puraisu saa aikaan sen, että Emiliasta tulee Supermarsu - ylivoimaisen voimakas supersankari. Ja kuten muidenkin supersankareiden on Emilian pelastettava maailma. Ensin täytyy kuitenkin pelastaa paras ystävä Simo. Koulun suuri vitsikilpailu on näet ovella ja Simo ei todellakaan kuulu sen ennakkosuosikkeihin, varsinkaan kun luokan pahin riitapukari, Rasva-Antero, on saanut vihiä Simon salaisesta ihastuksesta ja täit piinaavat koko luokkaa.

SUPERMARSU on supersankarinäytelmä, joka vie sankarinsa ja katsojansa Lahden mäkimontusta Tuvaluun ja Intiasta biologian tuntien hämyyn.

Keitä ovat mystiset Isomarsu ja Jättiläismarsu? Kuka on pissannut äidin työkenkään? Ja mitä ihmettä Jorma Uistin tekee?

Käsikirjoitus:

Paula Noronen

Dramatisointi:

Antti Mikkola

Ohjaus:

Aku-Petteri Pahkamäki (vier.)


Teatteripaketti:
1hh 97‚ā¨
2hh 125‚ā¨

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos