Torikatu 24, 67100 KOKKOLA  |  Tel. +358 20 7959 600  |  myynti(at)seurahuone.com
Torikatu 24, 67100 KOKKOLA | myynti(at)seurahuone.com

Teatteripaketit, kevät 2018

Teatteripaketit, kevät 2018
Teatteripakettien tiedustelut ja varaukset:
puh. 020 7959 600
e-mail: myynti(at)seurahuone.com


Lisätietoa esityksistä: http://teatteri.kokkola.fi/
Pikavoitto - Marie Jones


Kun helppo raha houkuttaa...

Kodinhoitajat Loretta ja Francis hoitavat vanhempaa miestä, Davy Mageeta tämän kotona. Naiset ovat matalapalkkaisia ja haaveilevat reissusta Barcelonaan sekä helpommasta arjesta, ainakin lapsilleen. Kun Davy ei vastaa kylpyhuoneesta, Loretta ja Francis huomaavat mahdollisuuden järjestellä itselleen lisätienestiä ja toteuttaa haaveitaan. Lopulta kuitenkin omatunto soimaa ja vaarassa ovat maine sekä työpaikka. Komediaa syntyy päähenkilöiden keksiessä peitetarinoita, jotka kertyvät yhä monimutkaisemmaksi vyyhdiksi.

Pikavoitto (Fly Me to the Moon) on irlantilaisen Marie Jonesin tuorein käsikirjoitus. Marie Jones on tunnettu Kiviä taskussa -näytelmästään, joka on saavuttanut Suomessa suuren menestyksen ja ollut ohjelmistossa lukuisissa teattereissa, myös Kokkolan Kaupunginteatterissa. Uusimman näytelmänsä, Pikavoiton Jones on kirjoittanut nykyhetken Irlantiin ja saanut siihen idean äitinsä hoitokodista Belfastista. Komedia on aiheeltaan ajankohtainen myös tämän päivän Suomessa, jossa on käynnissä keskustelu vanhustenhoidosta ja julkisen talouden menokurista. Se tarkastelee aihepiiriään lämmöllä huumorin kautta.

Ohjaus: Juha Vuorinen
Ensi-ilta 18.1.2018 (Katariinan kamari)

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Vertigo
Boileau - Narcejac - Kainulainen


Ensi-ilta 3.2.2018 (päänäyttämö)

Vertigo (D'entre les Morts)

Entinen etsiv√§ Flavières palkataan sirpaleisen uransa p√§√§tytty√§ varjostamaan vanhan tuttavansa oudosti k√§ytt√§ytyv√§√§ vaimoa.

Kun varjostaja ennen pitkää huomaakin rakastuneensa varjostettavaan, muuttuu velvollisuudesta vastaanotettu tehtävä miestä piinaavaksi arvoitukseksi.

Mikä on totta, mikä silkkaa savuverhoa? Kuka on vain puoliksi tässä maailmassa elävä, kaunis Madeleine? Ja voivatko menneisyyden haamut palata vainoamaan, jopa rakastamaan eläviä?

Vertigo tunnetaan parhaiten Alfred Hitchcockin ohjaamana, San Franciscoon sijoittuvana elokuvana. Tommi Kainulaisen uuden dramatisoinnin tapahtumat sijoittuvat kuitenkin, Boileaun ja Narcejacin alkuperäisromaanin mukaisesti, toisen maailmansodan aikaiseen Ranskaan.

Vertigo on tarkka ja tyylikäs psykologinen trilleri ihmismielen syövereistä. Näytelmä sukeltaa film noir -hengessä syvyyssuuntaan ja tutkii rakkauden ikuista mysteeriä myös kevyen huumorin kautta.

”Uskotteko, ett√§ on mahdollista el√§√§ useammin kuin kerran… Tarkoitan… ett√§ onko mahdollista kuolla ja sitten… el√§√§ j√§lleen jonain toisena?”

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Pala palalta pois
Anneli Kanto - Heini Tola


√Ąiti, tyt√§r ja Alzheimer

Näytelmä kertoo muistisairaudesta, siihen sairastuneista, heidän omaisistaan ja hoitajistaan. Muistisairauksia potee Suomessa parisataatuhatta ihmistä. Läheiset mukaan laskettuna sairaus koskettaa ainakin miljoonaa suomalaista.

Kolmeen osaan jakautuvan n√§ytelm√§n ensimm√§isess√§ osassa tapahtumat n√§hd√§√§n √Ąidin kautta. Keskimm√§isess√§ omaisten kohtalot saavat √§√§nen ja kolmannessa tarina kertojana on Tyt√§r. Esitys ei kaunistele ja n√§ytt√§√§ my√∂s matkan varrella nousevat tunteet, mm. surun, v√§symyksen, pelon. Heini Tolan dramatisoima n√§ytelm√§ perustuu Anneli Kannon teokseen ’Pala palalta pois -kertomuksia Alzheimerin taudista’.

Ensimmäiseksi menevät huumorintaju, rakkaus, huolenpito, myötätunto. Viimeksi jäävät viha, katkeruus, tyytymättömyys.
Näytelmän ensi-ilta oli Kokkolan kaupunginteatterissa 27.4.2017. Hyvän vastaanoton saanut näytelmä nousee nyt uudelleen ohjelmistoon!

Teatteripaketti:
1hh 99€
2hh 129€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


Aladdin ja ihmeellinen lamppu
Christian Lindroos


Satu rohkeudesta, mahdottoman toteutumisesta ja ystävyydestä.

Aladdin on vallaton poika, joka tuottaa tempuillaan huolta vanhemmilleen. Eräänä päivänä poika tapaa setänsä, jonka olemassaolosta hän ei ollut koskaan kuullutkaan. Sedän kanssa Aladdin löytää luolasta vanhan öljylampun Рja tästä alkaa unohtumaton seikkailu. Kuka setä todellisuudessa on, mitä Suurvisiiri kuiskaa Sulttaanin korvaan, mihin kaikkeen lampun voimat riittävät ja saavatko Aladdin ja prinsessa Bedrulbudur toisensa?

Aladdin ja ihmeellinen lamppu on hulvaton veijaritarina. Tuhannen ja yhden yön satukokoelmasta tuttu kertomus on fetsiä vapisuttava jännitysnäytelmä, huntua hivelevä rakkaustarina ja turbaania tutisuttava komedia. Rohkea Aladdin ja hersyvä Lampun Henki tempaavat sinut matkaansa ja pian olet seikkailujen, satujen ja ihmeiden ajassa. Jabadabaduu, tästä tulee hullun hauskaa!

Näytelmän ohjaa Seppo Välinen (vier.)

Ensi-ilta la 21.4.2018 klo 13.

Teatteripaketti:
1hh 94€
2hh 119€
Perhepaketti 2 aikuista + 2 lasta 160€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.


LYMYILEV√Ą KOKKOLA - REVYY

Myötälaitainen välipohjalaisilottelu

Edellisestä suomenkielisestä Kokkola-revyystä on kulunut jo vuosia, mutta nyt perinne viimein jatkuu Kokkolan kaupunginteatterissa. Lymyilevä Kokkola -revyy ei jätä yhtään Kokko-kiveä kääntämättä, kun käsittelyyn tulee omintakeisen välipohjalaisen identiteetin metsästys korkeataiteellisen suureellisena saippuaoopperana.

Tanssien ja laulujen siivittämässä revyyssä viiltävään tarkasteluun pääsevät mm. keskipohjalainen yrittäjyys, kansainvälistyvä koulutus sekä pontevien paikallisten jalkapalloseurojen tiivis ja hedelmällinen yhteistyö. Kunnallispolitiikan salaisimmat kiemurat joutuvat suurennuslasin alle samalla, kun paikallishistorian keskeisimmistä käänteistä kerrotaan armoton totuus. Revyyn riento vie matkalle halkokarikkoisesta ammoisuudesta hällä-väli-pohjalaisuuden futuristisimpiin aikakonevisioihin.

Tajunnanräjäyttävän ajankohtaisen revyyn sketsit, joissa lokaali muuttuu globaaliksi ja toisinpäin, ovat lähtöisin Ilkka Siukosaaren, Kimmo Virtasen, Juha Vuorisen ja Hannu Björkbackan yhteisluotsaamasta kynästä, jonka kärki pysyy terävänä pikkujoulukauden jälkeenkin. Revyyn ohjauksesta vastaa Kimmo Virtanen. Talon omaa näyttelijäkuntaa täydentää vierailevana tähtenä JESSE KAIKURANTA. Viisihenkinen orkesteri säestää Jukka Hännisen johdolla.

Teatteripaketti:
1hh 104€
2hh 149€

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaiset, pysäköintialueen käytön, tunnukset langattomaan verkkoon sekä lipun/liput esitykseen.
Lymyilevš Kokkola
Lymyilevš Kokkola

Finlandia Hotels
Hotel Seurahuone, Kokkola
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos